Some quick maths!

Right now I’m very, very bored. I’ve been thinking, for a long time, to actually get some exact numbers or get my entire medical journal and check how much I’ve actually spent in a hospital/been sick.

I’m going to discard after the bonemarrow transplant for now. So from 1992 to 2012-ish.

Here we go:

  • a dose of chemo average every 2.5 weeks (from every day to every 3 months (rarely)) for 20 years

52/2.5 = 20.8      So lets say 20 doses a year.

20*20 = 400      That’s 400 doses of chemo over 20 years.

For the first 15 years I had to drive 2.5 hours to the hospital. Get my chemo. 2.5 back. Then the last 5 years or so I got it at my local medical centre.

  • I usually got very nauseous. I puked and felt like crap for 2-3 days after. I usually took the chemo on Fridays after school so I wouldn’t miss that much. So:

400*2 = 800 days of puking. No wonder my teeth just break randomly now.

That’s years of feeling like crap. And this isn’t even with all my hospital visits where I had infections, pneumonia or various other stuff I got.

 

I think that’s it for now. Don’t worry. There’s more xD

 

 

 

Auli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s